MALATYA / YEŞİLYURT - 19 Mayıs Fatih Ortaokulu

19 Mayıs Fatih Ortaokulu

Fatih Mahallesi Elemendik Yeşilyurt / Malatya
Vizyon
Öğrencilerimizin; Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânları sağlayabilen bir kurum olmak.
Misyon
Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Milli ve Manevi duygularına bağlı, Vatanını ve Milletini seven, çağdaş, demokratik ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Başarılar
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren üç yıl süreyle olmak üzere "Beslenme Dostu Okul" olarak seçildik.
Kaloriferli
Ulaşım
24 saat kara yolu ile ulaşım sağlanabilmektedir. Malatya-Adana karayoluna uzaklığı 700 metredir
Fatih Mahallesi(Elemendik)